До Януковича заскочила людина Медведєва

Середа, 15 червня 2011, 14:29

Глава адміністрації президента Росії Сергій Наришкін зустрівся з президентом Віктором Януковичем і главою його адміністрації Сергієм Льовочкіним.

Як розповів Наришкін в аеропорту "Бориспіль" журналістам, у нього в середу відбулася зустріч з Януковичем, в ході якої вони обговорили питання щодо співпраці країн напередодні майбутнього засідання міждержавної комісії, запланованого на літо поточного року.

Крім того, за словами Наришкіна, з Льовочкіним вони "проаналізували ступінь готовності" до засідання цієї комісії, а також дали оцінку виконанню рішень, ухвалених на попередньому засіданні міждержавної комісії.

"На порядку денному цього року ще й такий великий, і, на наш погляд, дуже ефективний формат, як економічний форум регіонів Росії та Україні, який відбудеться восени цього року в жовтні, швидше за все, в Донецьку", - сказав Наришкін, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Відповідаючи на питання, чи обговорювалося питання газових угод на зустрічах, Наришкін відповів негативно і додав, що це питання обговорюється на зустрічах високого рівня.

"Ця тема, звичайно, дуже важлива як для України, так і для Росії, і я впевнений, що рішення буде досягнуто", - зазначив він.

Водночас на сайті президента відсутня інформація про зустріч Януковича з Наришкіним.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування