"Лобісти" Тимошенко у США скажуть, що вона невинувата

П'ятниця, 17 червня 2011, 12:18

Лобістська компанія Covington & Burling за результатами аудиту дійшла висновку, що справа екс-прем'єра Юлії Тимошенко щодо використання кіотських грошей є сфальсифікованою.

Про це заявив депутат від БЮТ Юрій Прокопчук в парламенті, говорячи, що в п'ятницю у США відбудеться прес-конференція компаній Covington & Burling та BDO.

"На прес-конференції будуть надані докази того, що так звана справа Тимошенко була повністю сфальсифікована нинішньою владою і була ні чим іншим, ніж переслідуванням лідера опозиції Юлії Тимошенко", - заявив Прокопчук.

"Представники згаданих компаній обговорять результати розслідування, висунутих фірмою "Plato Cacheris", яка була щедро оплачена з кишені українських платників податків, нагадаю це 70 млн гривень", - додав він.

Прокопчук також зазначив, що під час підготовки звіту компанії попросили "Plato Cacheris" надати матеріали, якими вони оперували.

"Якщо ви не в змозі цього зробити, ми вимагаємо виключити з вашої доповіді розділи, що стосуються кіотського протоколу і автомобілів Opel Combo, які без підтверджувальних доказів не коштують паперу, на якому вони надруковані", - навів депутат лист президента компанії Covington & Burling Брюса Бреда.

"Ми всі працюємо в системі правосуддя, що цінує прозорість і очікує, щоб висновки підкріплювались доказами і обґрунтуваннями. Якщо ви відмовляєтесь надати ці матеріали, або відмовляєтесь надати ці матеріали або відкликати свою доповідь, я доходжу висновку, що ваша доповідь є неправдою та упередженою думкою вашого клієнта", - сказано в листі Бреда

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...