У Пшонки пообіцяли відповісти журналістам на питання про утиски

П'ятниця, 17 червня 2011, 17:48

Генпрокуратура перевіряє факти перешкоджання діяльності журналістів, викладені в запитах представників ЗМІ.

Про це сказано у повідомленні прес-служби Генпрокуратури.

Зокрема, як сказано у повідомленні, "на виконання доручення президента Генпрокуратурою проводиться перевірка фактів, наведених у зверненні головного редактора "Української правди" щодо перешкоджання діяльності журналістів у період 2010-2011 роки".

У Генпрокуратурі підкреслили, що за деякими фактами вже з’ясовані певні обставини.

Зокрема, у повідомленні наведено нові обставини у справах журналістів дніпропетровського ТОВ "Акцент-Медіа", оператора полтавської ТРК "Лтава", головного редактора вінницької газети "Незалежний Кур'єр"

"Генпрокуратура продовжує за дорученням президента разом з іншими органами виконавчої влади перевірку фактів, викладених в запитах представників ЗМІ, громадських організацій, інших запитах щодо перешкоджання діяльності журналістів", - сказано у повідомленні.

"Всі факти, які описані у вищезазначених зверненнях, будуть ретельно перевірені, автори запитів та громадськість будуть обов’язково поінформовано про їх результати", - додали у прес-службі.

Як відомо, президент Віктор Янукович пропонує генпрокурору Віктору Пшонці створити групу для вивчення ситуації щодо забезпечення свободи слова та інформаційної діяльності в Україні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News