Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонал вважає, що до Тимошенко поставилися як до папуаса

Неділя, 19 червня 2011, 15:29

Народний депутат від Партії регіонів Олег Надоша називає "пустушкою" звіт компаній Сovington & Burling і BDO щодо звинуваченнь проти Юлії Тимошенко.

"Ніхто з найнятих БЮТ американських юристів не спромігся приїхати в Україну, щоб провести розслідування. Більше того - приїжджати не збирається", - цитує політика прес-служба Партії регіонів.

"Вони не бачили ні оригіналів, ні навіть копій документів, а працювали тільки з відкритими джерелами - тобто читали Інтернет. За що ж тоді Тимошенко сплатила їх величезний рахунок? Тільки за ім'я цих юристів", - сказав Надоша.

"У них в партнерах - генеральний прокурор США, що говорить про дуже високі гонорари на послуги. Але американські юристи вирішили поставитися до тимошенківців як до папуасів - гроші взяли, а розслідування толком не провели", - зазначив депутат.

На його думку, це підтверджує і те, що американські юристи не будуть представляти інтереси Тимошенко в судах - ні українських, ні американських.

"Тобто не хочуть нести відповідальність за свої висновки. Тому вони відправляють свій звіт не українському урядові, не в конгрес США, не в ПАРЄ, а своїм замовникам", - зазначив парламентарій.

"Ще одне питання особисто до Тимошенко: на прес-конференції американські юристи заявили, що їхню роботу оплачували БЮТ і особисто Тимошенко. Година роботи американського адвоката коштує не менше тисячі доларів. Працював не один адвокат протягом 6 місяців. Чи дозволяє декларація Тимошенко оплатити цю роботу? Не дарма суму контракту приховують", - резюмував Надоша.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування