Майже 20% київських студентів думають про проституцію

Неділя, 19 червня 2011, 18:06

Багато європейських студентів, зокрема в Україні, Німеччині та Франції, підробляють проституцією.

Про це свідчить дослідження, проведене групою вчених берлінських Studienkolleg zu Berlin, повідомляють "Українські новини" з посиланням на "Німецьку хвилю".

Було опитано близько 4 тисяч молодих людей студентського віку.

Як з'ясувалося, в Парижі про добровільну роботу в секторі секс-послуг замислюються 29,2% учнів вузів, у Києві - 18,5%. У Берліні ж один з трьох опитаних студентів серйозно замислювався над тим, щоб піти на панель.

До того ж, як показало дослідження, 52,3% студентів-повій паралельно мають постійного бойфренда або подругу. 48,9% з них характеризують себе як гетеросексуалів, 13,3% - як геїв, 37,8% - бісексуали.

Один з авторів дослідження Фелікс Бетцлер зазначив: "Секс-робота включає в себе не тільки проституцію, а й стриптиз, секс по телефону, секс за викликом (ескорт) або роздягання перед глядачами в Інтернеті тощо".

"Головні результати дослідження це те, що один з кожних 27 опитаних студентів уже мав досвід роботи в секс-сфері або ще й далі працює там. Це вражаюча цифра. Нас також здивувало, що кількість хлопців, задіяних в цій професії - однаково. Ми очікували, що жінок буде більше", - сказав Бетцлер.

У той же час, дослідниця Агне Станкевічуте повідомила: "Для дослідження ми вибрали несхожі між собою міста. Берлін - найбільш ліберальна столиця Європи, де проституція легалізована. В Україні ж проституція заборонена, а у Франції це десь посередині: деякі види дозволені, а деякі - ні ".

За словами авторів дослідження, більшість студентів пояснюють вибір подібної сфери діяльності тим, що вона приносить хороші гроші за короткий час.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування