Москаль: Могильов має сісти за використання міліції на світській вечірці

Четвер, 2 червня 2011, 15:41

Депутат Геннадий Москаль просить генпрокурора відреагувати на використання міліціонерів "для обслуговування світських вечірок" головою МВС Анатолієм Могильовим.

Про це йдеться у його депутатському зверненні до генерального прокурора Віктора Пшонки, повідомляє преc-служба "Народної самооборони".

"Минулої суботи в Києві на "Алеї зірок" в Пасажі відбулася ганебна для української міліції подія – керівництво МВС організовувало почесну варту з одягнених в парадну форму міліціонерів, які обслуговували урочистості з "увічнення імен" Таісії Повалій та Ігоря Крутого", - йдеться у зверненні Москаля.

"За повідомленнями ЗМІ, "після відкриття зірок, закладених коло фонтана просто біля входу у Пасаж, гості вирушили обмивати подію. Бенкетні столи розташували у наметі, встановленому просто посеред Хрещатика", - продовжує депутат.

"Цей бенкет також, - замість того, щоб ловити бандитів, - охороняла почесна варта з міліціонерів", - обурюється Москаль.

Він нагадує, що серед завдань працівників органів внутрішніх справ за законом "Про міліцію" нема норми, яка дозволяла б залучати міліціонерів для почесної охорони бенкетів "співачок, композиторів, баяністів та інших світських левів та левиць".

"Якщо Юрій Луценко зараз сидить за організацію святкування Дня міліції, то Анатолій Могильов має негайно сісти разом з ним – думаю, їм буде про що поговорити", - заявляє перший заступник голови комітету ВР з питань боротьби з оргзлочинністю і корупцією.

Фото з "E-motion"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування