Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович: справи проти опозиції нічого спільного з політикою не мають

Вівторок, 21 червня 2011, 13:48

Президент Віктор Янукович заявляє, що кримінальні справи проти колишніх високопосадовців не мають політичного підтексту.

Про це він заявив, виступаючи перед ПАРЄ, говорячи про боротьбу з корупцією.

"Наші зусилля в частині рішучого викорінення корупції наштовхуються на опір людей, які звикли збагачуватися за державний кошт. Саме корупція сьогодні є основною загрозою для України. У мене є політична воля її побороти, не зважаючи на посади чи політичну приналежність", - заявив він.

"Порушено сотні кримінальних справ проти представників чинної та колишньої влади. В той же час, прикриваючись статусом опозиції, колишні високопосадовці намагаються уникнути відповідальності за корупційні вчинки, що не мають нічого спільного з політичною діяльністю", - наголосив Янукович.

Він знову наголосив, що "остаточну відповідь на всі питання має дати суд".

"Пропонуємо оцінювати ситуацію в України, виходячи з об'єктивних чинників, а не політичних заяв. Ми готові вести діалог і надавати об'єктивну інформацію щодо ситуації в нашій державі", - заявив він.

Янукович також додав, що реформування системи судочинства також направлено на подолання корупції.

Пряма трансляція перервалася як раз тоді, коли представники політичних груп почали ставити питання про відсутність Юлії Тимошенко на засіданні ПАРЄ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування