Піховшек: робота у Януковича вимагає освіти в сфері спецслужб

Вівторок, 21 червня 2011, 17:46

Робота в президентському пулі журналістів вимагає освіти в сфері спецслужб.

Про це заявив учасник президентського пулу В'ячеслав Піховшек в інтерв'ю виданню "Телекритика".

"Робота в пулі - це робота для профільних фахівців, які займаються журналістикою як професією, у яких є базова освіта", - зазначив він.

"Робота в пулі вимагає бухгалтерської освіти, економічної дуже серйозної освіти, можливо, освіти в сфері спецслужб, якогось факультету МВС як мінімум", - заявив Піховшек.

За його словами, "робота в пулі досить нудна".

У той же час, на питання про те, де він зараз працює, Піховшек відповів: "Назвати місце своєї роботи я не можу, не хочу. Є певні обмеження, тобто - я його просто не називаю. Працюю насправді в пулі президента дійсно як просто журналіст".

"Я...не є піар-консультантом Віктора Федоровича Януковича, не є людиною, близькою до уряду Миколи Яновича Азарова або до влади", - підкреслив він.

"Але я підтримую Януковича. Я намагаюся, щоб у нього виходило. Я намагаюся пропагувати те, що він робить, в міру моїх можливостей", - заявив Піховшек.

Він упевнений, що "може бути така журналістика, яка підтримує того чи іншого політика".

"Я закінчив свою роботу на 1+1" досить заможною людиною. Мені хороші гроші платили Роднянський і Фуксман. Я пішов, і у мене є на що жити", - зазначив Піховшек.

"Я можу собі дозволити все, що може собі дозволити український середньостатистичний олігарх, але ніколи не дозволяю. Наприклад, для мене важливо піти послухати "Чарівну флейту" у Віденській опері. Я не знаю українських олігархів, у яких є така естетична потреба", - сказав він.

"У мене є кілька годинників Constantin Vacheron, але у мене їх не 200 штук, а просто декілька. У мене є необхідні мені автомобілі. У мене є необхідна для мене нерухомість", - додав Піховшек.

Крім того, коментуючи відносини між журналістами та президентською охороною, він сказав:

"У спецкурсі секретної служби США в академії ФБР Квантіко під Вашингтоном розглядається, наприклад, такий сценарій. Журналіст прийшов, він не озброєний, перевірений. Він застосовує спеціальні атакуючі прийоми рукопашної боротьби, забирає зброю в охоронця і стріляє в президента".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...