Офіціоз Януковича і лідера Китаю зіпсували яєчнею

Вівторок, 21 червня 2011, 18:08

20 червня у столичному парку Слави група юнаків засмажили на Вічному вогні три яєчні.

Відео свого вчинку юнаки, які представились учасниками арт-групи "Яйце", оприлюднили в інтернеті, висловлюючи таким чином підтримку студентці Ганні Сіньковій, яку заарештували за такий же вчинок.

"Арт-група "Яйце" імені Корнєєва (насправді, Киреєв) і Нестеренка (прокурор і суддя Ганни Сінькової) влаштувала акцію на підтримку Ганни Сінькової", - йдеться у повідомленні.

"Саме в день чергового пафосного офіціозу в парку Слави за участю Віктора Януковича і Ху Цзіньтао, ми посмажили три яєчні на вічному вогні", - зазначили вони.

"У такий спосіб ми намагалися привернути увагу громадськості до ситуації з політв'язнем Ганною Сіньковою, що вже три місяці перебуває у СІЗО за ідіотичними обвинуваченнями, бо маріонеткові суди нічого не вирішують, а лише виконують наказі згори", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, 16 грудня минулого року в Києві кілька людей провели акцію протесту, підсмаживши на Вічному вогні яєчню і сосиски. Свої дії вони пояснили протестом проти недоцільного використання природного газу та ігнорування владою проблем ветеранів.

20-річній активістці "Братерства" Ганні Синьковій, яка спаплюжила пам'ять загиблих у війні, смажачи яєчню на вічному вогні, загрожує 5 років позбавлення волі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News