Корпорації сина Януковича заборонили будувати. Чи надовго?

Середа, 22 червня 2011, 11:36

Ворошиловський райсуд Донецька заборонив корпорації "МАКО" (президент корпорації – Олександр Янукович) земельні і будівельні роботи на території колишнього готелю "Дружба".

Відповідну постанову суд виніс 17 червня, повідомляє УНІАН.

"Заборонити Корпорації "Менеджемент Ассетс Компані" проведення будь-яких земельних і будівельних робіт на земельній ділянці площею 0,6132 га, що прилягає до будинку № 48-а по вул. Університетській в м. Донецьку до винесення рішення по адміністративній справі. Постанова підлягає негайному виконанню", - сказано в постанові суду.

Тим часом у корпорації сина Януковича заявили, що роботи, що ведуться компанією Олександра Януковича на місці готелю "Дружба" у Донецьку, не порушують рішення суду про заборону проводити будь-які будівельні роботи на цій ділянці.

Про це в коментарі "ОстроВ" повідомила директор департаменту по зв'язках із громадськістю корпорації "МАКО" Наталя Бойко.

"Роботи (земельні та будівельні), що зазначені в цьому документі (рішенні Ворошиловського суду) на цьому майданчику і не починалися. На майданчику ведуться підготовчі роботи, у тому числі демонтаж будинку", - заявила вона.

"На ці роботи є всі дозвільні документи. Виконавча служба вправі перевірити, що ми робимо і чого ми не робимо", - озвучила Бойко офіційну позицію корпорації.

Крім того, вона заявила, що "МАКО" буде подавати апеляцію на рішення Ворошиловського райсуду.

Як відомо, мешканці будинку протестують проти планів корпорації "МАКО" побудувати поруч з ними елітну багатоповерхівку. На думку мешканців, новобудова захопить їх прибудинкову територію.

У свою чергу, забудовник і міська влада запевняють, що цей майданчик не належить до прибудинкової території будинку, у якому проживають протестуючі мешканці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування