Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратники Тимошенко погрожують Януковичу Майданом

Четвер, 23 червня 2011, 12:27

Партія "Батьківщина" обіцяє влаштувати масштабний мітинг під Печерським судом, якщо влада відмовиться транслювати суд над Юлією Тимошенко в прямому ефірі.

Про це повідомляє прес-служба партії.

Вона нагадує, що процес почнеться у Печерському районному суді столиці за адресою Хрещатик, 42а, у п’ятницю, 24 червня, о 9.00.

"Як відомо, 21 червня опозиція звернулася до президента Януковича з вимогою забезпечити велике приміщення та пряму трансляцію судового засідання на державному Першому національному телеканалі з огляду на широкий резонанс навколо цієї події. Розмір приміщень у Печерському райсуді не дозволяє вмістити і сотої долі всіх бажаючих взяти участь у процесі", - йдеться в повідомленні. 

У партії нагадують, що сам Янукович, перебуваючи у Парламентській асамблеї Ради Європи, запевнив західну громадськість, що суд у справі проти Юлії Тимошенко буде публічним і відкритим.

"Янукович знову говорить неправду. На Заході він говорить одне, а в рідній країні робить зовсім інше. У нього лишилося менше доби, щоб виконати взяте ним зобов’язання про відкритість суду і задовільнити вимоги опозиції щодо приміщення і прямої трансляції газового судилища", - наголосили в "Батьківщині".

"Янукович власними діями організовує собі Майдан. У людей немає іншого виходу, як прийти під приміщення суду по вул. Хрещатик, 42а, щоб на власні очі побачити заплановане судилище. І вони прийдуть захищати не тільки Юлію Тимошенко, а і свої права", - спрогнозували в партії.

Раніше "Батьківщина" закликала громадян у п’ятницю, о 9.00, зібратися під приміщенням Печерського суду на мирний мітинг.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування