Перевізники ще однієї області не хочуть везти людей до Тимошенко

Четвер, 23 червня 2011, 18:15

Чернівецькі перевізники відмовляються приймати централізовані замовлення на поїздку до Києва на 24 червня.

Про це повідомив в.о. голови Чернівецької обласної організації партії "Батьківщина" Іван Мунтян, якого цитує прес-служба партії.

За його словами, до Києва збираються вирушити близько тисячі буковинців на суд над лідером партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко.

"Замовити єдиний транспорт ми не можемо, бо перевізники відмовляються нас везти, коли чують, що ми їдемо до Києва на мітинг на підтримку Тимошенко", - сказав Мунтян.

За його інформацією, перевізникам забороняють везти мітингувальників до столиці, погрожуючи відбирати ліцензії та іншими способами "ускладнювати життя".

"Чернівецькі журналісти спробували замовити таку поїздку. Коли перевізник, який спочатку поставився до замовлення з ентузіазмом, дізнався мету поїздки, сказав, що вільних місць немає ні на сьогодні, ні на завтра", - повідомив глава облорганізації.  

Мунтян зазначив, що через відмову перевізників частина людей поїде власним транспортом, частині поїздку організовують районні парторганізації.

Як відомо, раніше про небажання перевізників везти людей до Києва заявили у Львівський облорганізації партії "Батьківщина".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування