Активісти "Податкового Майдану" прийдуть на суд Тимошенко

Четвер, 23 червня 2011, 22:42

Організатори "Податкового Майдану" прийдуть підтримати екс-прем'єра Юлію Тимошенко під будівлю Печерського районного суду Києва.

Про це повідомив лідер громадського руху "Спільна справа", один з організаторів "Податкового Майдану" Олександр Данилюк в ефірі телеканалу ТВі.

"Безумовно, завтра, коли буде судилище над Тимошенко в Печерському суді, ми прийдемо її підтримати, до чого закликаємо всіх інших опозиційних політиків і простих громадян", - сказав він.

При цьому активіст уточнив, що з Тимошенко "після того, як закінчився Майдан, співпраця обмежується, на жаль, консультаціями і взаємною повагою".

Данилюк впевнений, що всім опозиційним силам необхідно об'єднатися і виступити проти діючої влади єдиним фронтом, забувши про конкуренцію і всі образи.

"Єдиний опозиційний фронт здатний демонтувати нинішній режим. Ми не агітуємо голосувати за Яценюка або за Тягнибока. Нам потрібна "антигітлерівська коаліція". Сьогодні всі опозиційні сили повинні зрозуміти, що їм потрібно об'єднатися", - уточнив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування