За мітинг проти Тимошенко дали по 270 гривень - учасник

Субота, 25 червня 2011, 10:48

Один з учасників акції проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко заявляє, що бере участь в ній за гроші.

"Сьогодні нам дали по 270 гривень", - сказав молодий чоловік журналістам у залі засідань Печерського райсуду Києва до початку попереднього розгляду справи Тимошенко.

Він повідомив, що в п'ятницю учасників акції збирали біля пам'ятника Шевченку в центрі Києва і відправляли їх чергувати в будівлю Печерського суду всю ніч, обіцяючи при цьому 200 грн. За словами хлопця, все це організовано Партією регіонів.

Заперечувати йому спробувала народний депутат Партії регіонів, голова тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування обставин підписання газових контрактів 2009 року Інна Богословська.

Однак прихильники Тимошенко, які знаходяться в залі суду, не дали можливості їй заперечити.

Так, прихильниця Тимошенко почала викрикувати звинувачення на адресу Богословської, яка в свою чергу почала хрестити жінку і запитувати: "Ви фанатка Тимошенко?".

Зал суду повністю заповнений. У залі встановили другий кондиціонер, в той час як у п'ятницю працював тільки один кондиціонер.

Після першого дня попереднього слухання у справі Тимошенко в середовищі студентів столичних вузів ходили чутки про те, що за виконання ролі прихильника екс-прем'єра вони отримали від 100 до 150 грн.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування