Тимошенко пішла з суду. До Генпрокуратури

Субота, 25 червня 2011, 20:39

Юлія Тимошенко разом з захисником Сергієм Власенком залишила суд і відбула до Генпрокуратури.

Про це "Українській правді" повідомила речник Тимошенко Марина Сорока.

"Юлія Володимирівна, разом зі своїм захисником, відбула до прокуратури, оскільки сьогодні закінчується встановлений для неї судом термін ознайомлення з матеріалами двох попередніх кримінальних справ - по Кіотському протоколу та автомобілям медичної допомоги", - зазначила вона.

"Сьогодні конче необхідно виконати по цим справам всі процесуальні дії. Тому Юлія Володимирівна подавала клопотання про перерву в сьогоднішньому засіданні, щоб вона могла побувати в Генпрокуратурі", - сказала Сорока.

Вона спрогнозувала, що Тимошенко не повернеться до суду. "Мабуть, ні", - відповіла речник.

У свою чергу лідер фракції БЮТ Іван Кириленко подякував присутнім в залі прихильникам Тимошенко і сказав, що скільки суддя перебуватиме в дорадчій кімнаті - невідомо, тому вони більше не затримуватимуть людей.

Група підтримки Тимошенко залишила судову залу.

Станом на 20:30 в залі засідань залишилося лише кілька знімальних груп журналістів та охорона. Під кабінетом судді Родіона Кірєєва, де він перебуває починаючи з 16:00, також стоїть 12 бійців підрозділу "Грифон".

Перед цим захист Тимошенко заявив клопотання про закриття справи, скасування запобіжного заходу, залучення в якості захисників начальника юрдепартаменту "Батьківщини" Миколи Титаренка та депутата Сергія Саса, порушення справи проти слідчого Нечвоглода та об'єднання справи Тимошенко зі справами Діденка, Шепітька, Макаренка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування