Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко підозрює, що суддя з кимось консультувався

Неділя, 26 червня 2011, 13:54

Суддя Печерського райсуду Родіон Кірєєв міг з кимось консультуватися в суботу перед прийняттям рішення у справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Таку думку висловив у неділю захисник Тимошенко Сергій Власенко в коментарі "Інтерфакс-Україна".

Зіставляючи час знаходження судді у нарадчій кімнаті (близько 6,5 годин) і оголошення рішення (близько 10 хвилин), Власенко зазначив: "Це може говорити абсолютно про багато що".

"Я не знаю, що він вичитував (мені треба подивитися), але якщо така неадекватність у часі написання та обсязі документа, то, як правило, зі своєї практики, я можу припустити, що проходили якісь консультації", - сказав Власенко.

Він зазначив, що офіційно не бачив рішення суду. "Я хочу його почитати, я хочу його проаналізувати. Я дуже хочу подивитися мотиви", - зазначив адвокат.

При цьому він висловив подив з приводу висновку судді про те, що газова справа Тимошенко і справи Анатолія Макаренка, Ігоря Діденка і Тараса Шепітька не повинні бути об'єднані в одне провадження, хоча раніше Печерський суд виніс протилежне рішення.

"Це ж абсурд якийсь! Це ж взагалі якась повна маячня... Об'єднувати справи суддя повинен був на мільйон відсотків, тому що це - безперечна річ!" - підкреслив Власенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування