Скривджена бютівцями Богословська вважає, що в Тимошенко агонія

Середа, 29 червня 2011, 14:13

Депутат Інна Богословська вважає, що Юлія Тимошенко і її фанати перетворюють суд на політичне шоу.

 Про це вона заявила після засідання Печерського районного суду в справі Тимошенко.

 "Початок розгляду справи, по суті, підтвердив, що головна задача Тимошенко – перетворити судовий процес у політичне шоу, а не підготувати вагомі аргументи і довести свою невинуватість", - відзначила Богословська, повідомляє сайт Партії регіонів.

За її словами, із самого ранку, прихильники Тимошенко і народні депутати з фракції БЮТ "окупували залу судових засідань і спробували не пустити своїх опонентів".

"Виняток зробили тільки для представників іноземних держав, всіх інших лайкою і фізичною силою виганяли з залу. Після того, як їм не удалося це зробити, на сцену вийшов Власенко, який заявив, що Тимошенко спізнюється через затори в місті. І тільки потім з'явилася сама Тимошенко з трояндами і своїми численними помічниками і відразу ж почала політичними гаслами робити шоу", - розповіла Богословська.

"Це агонія БЮТ і Тимошенко особисто. Ми бачимо, що як вона поставила себе поза законом, так і її прихильники і депутати відповідно поводяться, порушуючи всілякі закони і правила поведінки в суді", - сказала депутат.

У середу вранці депутати БЮТ дали команду присутнім у залі прихильникам Тимошенко не давати місце Богословській. Увійшовши в зал, депутат звично полаялась з однієї із соратниць Тимошенко. Вона також попросила свого помічника "організувати два місця в залі". Але всі засідання Богословська так і простояла.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування