Тимошенко судитиметься через аудит її уряду?

Середа, 29 червня 2011, 21:54

Члени уряду Юлії Тимошенко готові подати до суду на аудиторську компанію "Trout Cacheris".

Про це повідомив колишній глава секретаріату президента Олег Рибачук в ефірі 5 каналу.

"Першими почали регіонали, адже це вони додумалися до аудиту уряду, який був проведений, я точно знаю, дуже поверхнево. Мені відомо достеменно, бо я мав розмови і з американськими юристами, і з нашими адвокатами, що те, як робився аудит американський, це характеризує його як, м’яко кажучи, некомпетентний", - розповів він.

"По багатьох справах було просто переписано із внутрішніх українських актів. Досить безграмотно переписані висновки, і подані як достеменні факти", - додав Рибачук.

"Мені здається, що будуть далі судові позови саме до аудитора, в тому числі використовуючи американське законодавство. Зокрема, я чув це від багатьох, хто постраждав в результаті цього", - заявив екс-чиновник.

"Я чув від американських юристів, що ця компанія аудиторська буде вимушена платити багатомільйонні компенсації тим, хто подасть до суду. Зокрема, члени уряду Тимошенко готові податися до суду", - додав він.

При цьому Рибачук зазначив, що Тимошенко не варто розраховувати на інший захист, окрім суду.

"На вулицю не вийдуть через Тимошенко мільйони людей. Чому? Тому що було хіхікання з Путіним, були ті ж газові угоди, була спроба, з тим же Януковичем, зробити ПРиБЮТ. І люди це пам'ятають", - заявив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування