Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" знайшли євродепутата, який засуджує Тимошенко

Середа, 29 червня 2011, 23:08

Поведінка екс-прем'єра Юлії Тимошенко під час судового засідання свідчить про її слабкість і виглядає некоректно по відношенню до всієї України.

Таку думку озвучив депутат Європарламенту Олександр Мирський (Латвія), якого цитує прес-служба Партії регіонів.
 
"Я б порекомендував Тимошенко вести себе більш гідно, тому що, на мій погляд, це виглядає не дуже коректно не тільки по відношенню до судової влади, а й до всієї держави Україна в цілому", - заявив він.

Депутат зазначив, що коли Тимошенко була при владі, така судова система її повністю влаштовувала.

"Судова система України в останні роки сильно не змінювалася. І кілька років тому, коли Тимошенко була при владі, у неї були всі можливості реформувати цю систему для того, щоб можна було не вставати, коли входить суддя, не відповідати на питання судді", - заявив Мирський.

"Тимошенко все це могла б реформувати, щоб можна було висловлюватися проти судді, показувати свою неповагу до суду. У неї була така можливість, але вона її не реформувала, бо вважала, що все в порядку", - додав депутат.

"Така яскрава зневага до судової влади, на мій погляд, говорить про слабкість Тимошенко", - підкреслив представник Латвії в Європарламенті.

Крім того, він повідомив, що в даний час в Латвії заведено 28 кримінальних справ на латвійських олігархів.

"І нікому з них навіть в голову не приходить в суді показувати неповагу до судді. Кожен громадянин зобов'язаний поважати судову владу - це основа держави", - нагадав політик.

"Було б логічно, якби Тимошенко вела себе більш коректно по відношенню до судової влади і до України в цілому. І це б додало більше ваги її словам і діям. І всі б звернули увагу, що вона веде себе гідно, а не влаштовує балаган в суді", - резюмував Мирський.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування