Кірєєв вирішив наскаржитись на Титаренка

Понеділок, 11 липня 2011, 15:57

Суддя Родіон Кірєєв вирішив звернутися до кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури через відмову адвоката Миколи Титаренка виконувати обовязки захисника.

Про це заявив суддя Родіон Кірєєв.

"Адвокат не повинен вчиняти дій, спрямованих на затягування розгляду справи. Фактично відмовою захисника Титаренка від прийнятого на себе захисту Тимошенко призводить до затягування розгляду справи", - зазначив він.

"Тому суд вважає за необхідне винести окрему постанову і проінформувати кваліфікаційно-дисциплінарну комісію адвокатури про неналежне здійснення адвокатом своїх обов'язків передбачених КПК і законом про адвокатуру", - зазначив Кірєєв

"На підставі викладеного окремо постановляю проінформувати комісію про неналежне виконання обов'язків захисника та вжити необхідних заходів з метою запобіганню виконанню законів", - зазначив Кірєєв.

Титаренка у залі суду немає.

Також Кірєєв зазначив, що клопотання Тимошенко про перенесення засідання для обрання нового захисника має бути обговорено.

Після цього він зачитав заяву екс-дружини захисника Тимошенко  Сергія Власенка - Наталі Окунської - про його місце перебування.

Раніше Тимошенко заявляла, що Власенко перебуває у закордонному відрядженні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування