Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича стверджують, що навіть відпустка у нього робоча

Понеділок, 11 липня 2011, 16:24

Президент Віктор Янукович перебуває у Криму в "робочій відпустці".

Про це повідомляє прес-служба президента.

"Протягом липня у його графіку заплановано низку зустрічей та переговорів. Серед них, зокрема, зустрічі з міністрами та главами обласних державних адміністрацій, переговори з іноземними колегами", - сказано в повідомленні.

"Крім цього, протягом відпустки президент має намір здійснити низку робочих поїздок до обласних центрів України", - повідомляє прес-служба.

Раніше неназване джерело повідомило, що Янукович пішов у відпустку і частину її проведе у Криму.

 

Між тим, на адресу президента продовжують надходити вітання з днем народження, повідомляє його прес-служба

Зокрема, свої вітання з нагоди дня народження у телефонній розмові Януковичу висловив президент Європейської Комісії Жозе Мануель Баррозу. 

Також його привітали керівники низки держав: президент Азербайджану Алієв, президент Бєларусі Лукашенко, президент Болгарії Пирванов, президент Казахстану Назарбаєв, голова КНР Ху Цзіньтао, в.о. президента Молдови Лупу, президент Росії Медведєв, президент Туреччини Гюль, президент Туркменістану Бердимухамедов, президент Узбекистану Карімов. 

Також Януковичу надійшли вітання від дипломатичних представництв іноземних держав в Україні, керівників центральних і місцевих органів державної влади, народних депутатів, політичних партій, громадських об’єднань, релігійних організацій та окремих громадян.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування