Ландік втік до Росії разом з дружиною

Вівторок, 12 липня 2011, 12:27

Депутат Луганської міськради Роман Ландік втік до Росії разом з молодою дружиною Ганною Тукіш.

За даними газети "Сегодня", в момент затримання вона була в автомобілі BMW разом з чоловіком.

Керівник прес-служби управління МВС в Луганській області Тетяна Погукай розповіла: "Затримали його (Ландіка) під Краснодаром, на автомобілі родичів він нелегально перетнув український кордон".

"На даний час Ландік знаходиться на території РФ у місцевому ізоляторі, вирішується питання про його екстрадицію", - уточнила вона. Коли Ландіка повернуть до України, під час слідства він перебуватиме у луганському СІЗО, пише газета.

Сам Ландік в телефонній розмові розповів: "Мене в міжнародний розшук кинули в той день, коли затримали. А проїжджали за день до цього. Просто не було ніякого діла".

"Я поїхав, бо був впевнений, що у нас мирова. Виявилось, що я в розшуку, доставили в найближчий райвідділ, тут я досі перебуваю", - зазначив він, повідомляє Перший національний.

4 липня близько третьої години ночі в приміщенні ресторану "Баккара" в Луганську він побив дівчину. Скандальне відео з камер спостережень потрапило в інтернет.

Роман Ландік є сином народного депутата від Партії регіонів Володимира Ландіка. Останній пригрозив журналістам судовими позовами за те, що вони оприлюднили інформацію про інцидент.

7 липня щодо Ландіка було порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого частиною 3 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...