Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонал" про п'яного сина Януковича: такі у нас звичаї

Четвер, 14 липня 2011, 18:22

У Партії регіонів сумніваються, що молодший син президента і депутат-"регіонал" Віктор Янукович втратив людське обличчя, з'явившись в людному місці в нетверезому стані.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко, відповідаючи на питання, чи є прийнятним поява в громадському місці в нетверезому стані Януковича-молодшого.

"Нетверезий - це який? Він втратив при цьому людське обличчя? В нашій державі не заборонено вживання спиртних напоїв, наскільки мені відомо. Є тільки культура їх вживання", - цитує Колесніченка Gazeta.ua.

Депутат-"регіонал" нагадав, що на всіх офіційних державних та міжнародних заходах обов'язково пропонуються спиртні напої.

"Я постійно буваю на державних прийомах - там постійно пропонуються і приймаються спиртні напої. На дипломатичних, міжнародних прийомах - також. Так як до цього ставитися?" - запитав Колесніченко.

На його думку, така наша культура, звичаї, і "ми їх дотримуємося і відповідаємо їм".

"На дипломатичному прийомі, значить, можна вживати спиртні напої, а в суспільстві, що, не можна? Все залежить від людини, як він може сприймати і як він може себе вести (у стані сп'яніння)", - резюмував Колесніченко.

Як відомо, 12 липня Віктор Янукович-молодший серед білого дня, в центрі Києва, був зафіксований в нетверезому стані.

Будучи п'яним, народний депутат не зміг знайти дорогу додому. При цьому він нецензурно лаявся.

Сам президент Янукович недавно похвалився вихованням своїх нащадків.

"Я вас запевняю, що мені не соромно за моїх дітей і онуків. Я хочу, щоб ваші діти були не гірше, ніж мої", - сказав глава держави, звертаючись до журналістів на прес-конференції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...