Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко каже, що не назве суддю "ваша собакоголовість"

Четвер, 14 липня 2011, 22:33

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко вважає, що проти неї розпочали нову інформаційну війну.

"Зараз розпочалася нова потужна інформаційна хвиля на всіх їх каналах телебачення, що я себе неправильно поводжу в їхніх судах", - сказала вона в ефірі телеканалу ТВі.

"Якщо ми всі з вами будемо робити вигляд, що це суди. А 96%, за опитуваннями, людей вважають, що це не суди, а корупційні ряджені люди, які проти кожного, хто немає грошей і влади, діють жорстоко, цинічно і незаконно", - заявила політик.

"Влада хоче, щоб я легалізувала, своїми вставаннями, поклонами і словами "ваша честь", судилище не тільки проти мене, а проти сотень тисяч людей", - додала екс-прем'єр.

Тимошенко пропонує всім, хто вважає, що вона себе погано веде в суді, передивитися або перечитати процес над лідером Комуністичної партії Болгарії Георгієм Дімітровим в Німеччині в 1933 році.

"Там де людина вела себе на порядок жорсткіше і жорстокіше по відношенню до неправосудної системи, ніж сьогодні веду я, і він примусив навіть суд фашистської Германії прийняти рішення справедливе. Саме своєю поведінкою", - розповіла екс-прем'єр.

"Він не тільки не вставав. Він називав суддю "ваша собакоголовість". Я ніколи цього собі не дозволю, бо я собак люблю", - додала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...