Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин розкрив таємницю суперництва опозиції

П'ятниця, 15 липня 2011, 20:01

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин переконаний, що українська опозиція розділена на "стару" і "молоду", і змагається між собою.

Таку думку він озвучив в п'ятницю в ефірі українського радіо, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні ми бачимо, що влада консолідована і заявила, що вона бере відповідальність за те, що є в Україні, і за те, що буде в Україні завтра", - зазначив він.

"Опозиція, умовно кажучи, розділена на стару й молоду опозицію. У стані старої опозиції - період сум'яття, боротьби за виживання. Цим намагаються скористатися представники молодого покоління політиків, які намагаються охопити той спектр настроїв, які непідвладні владі. І, природно, що відбувається неприкрите і відкрите суперництво", - сказав Литвин.

При цьому, на його думку, поділ на владу і опозицію в Україні умовний.

"Я вважаю, що в українських умовах опозиція і влада - чисто умовні поділи, тому що у нас, якщо є опозиція, то це альтернативна позиція до офіційної точки зору. На превеликий жаль, ми цього в більшості випадків не бачимо", - сказав глава парламенту.

На думку Литвина, з боку опозиційних політиків "йде просто критика і спроба отримати прихильність людей для того, щоб мати доступ до того, що пов'язано в Україні з владою".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування