Тимошенко не боїться судимості, бо вона не за шапки в туалетах

Субота, 16 липня 2011, 17:05

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє про намір продовжити боротьбу з владою навіть у разі винесення судового вироку.

Про це вона заявила в інтерв'ю журналу "Кореспондент", повідомляє офіційний сайт Тимошенко.

"Якщо мені дадуть умовний термін, до парламенту піде (моя) команда. Я ж сьогодні не депутат, але від цього я не працюю менш активно або неефективно", - сказала політик.

"Розумієте, у мене ж судимість буде, якщо вони підуть на цей крок, не за крадіжку шапок в туалетах, у мене відверто політична справа, і про це знає і публічно заявляє весь демократичний світ", - зазначила Тимошенко.

За її словами, влада помиляється, сподіваючись кримінальним переслідуванням усунути її з політичної боротьби.

"Історія знає, коли судимість мали гідні люди. Візьміть нашого В'ячеслава Чорновола чи російських дисидентів, того ж Андрія Сахарова, які мали страшні обвинувальні вироки, але це в їх житті нічого не змінювало", - пояснила вона.

У той же час Тимошенко припустила, що влада до закінчення своїх повноважень буде продовжувати пошук причин для її переслідування.

"Я не думаю, що ця справа коли-небудь закінчиться - до того як впаде режим. За однією справою йде друга, а за другою третя, а потім все перетворюється на фарс, і кримінальні справи сиплються як з рогу достатку", - сказала екс-прем'єр.

"І навіть якщо вони будуть виносити вирок, все одно, буду я чи ні, моя команда, яка сьогодні є, погана вона чи хороша, зі своїми позитивами і негативами, зі своїми проблемами і помилками, - вона єдина в країні може зупинити цей асфальтоукладальник. І ми його зупинимо", - заявила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування