Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Захист Тимошенко проситиме про додатковий час

Понеділок, 18 липня 2011, 16:05

Новий адвокат Тимошенко Микола Сірий проситиме суд надати йому два місяці на ознайомлення з матеріалами справи.

Про це він сказав журналістам в коментарі перед будівлею Печерського райсуду.

"Я – людина з посередніми розумовими можливостями, я приблизно читаю десь 100 сторінок на день і я буду просити суд, щоб із розрахунок 100 сторінок на день він і дав мені можливість на ознайомлення", - сказав він

Якщо у справі 5 тисяч сторінок, то це буде приблизно з урахуванням вихідних – приблизно 2 місяця", - додав він.

Водночас інший новий захисник Тимошенко Олександр Плахотнюк заявляє, що для ознайомлення з матерiалами "газової справи" йому необхідно бiльше одного мiсяця.

"Iз цього часу в нас виникло право на ознайомлення з матерiалами справи, тому дуже рано говорити про допит свiдкiв або iншi слiдчi дiї доти, доки ми не ознайомимося з матерiалами справи", - сказав він.

"Це вийде бiльше мiсяця, якщо весь робочий час використовувати на ознайомлення з матерiалами справи", - додав Плахотнюк.

Він наголосив, що складно спрогнозувати, який термiн на ознайомлення дасть суд, i допустив, що суд може й зовсiм вiдмовити в наданнi часу на ознайомлення з матерiалами справи.

"Суд не повинен вiдмовити, але те, що наразi вiдбувається, - я такого не виключаю, що нам буде вiдмовлено в часi на ознайомлення справи", - сказав Плахотнюк.

Українська правда, Інтерфакс

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...