Губернатор Донеччини обіцяє, що облраду очолять виключно "Регіони"

Понеділок, 18 липня 2011, 21:05

Усі претенденти на посаду голови Донецької обласної ради будуть з фракції Партії регіонів.

Про це заявив новий губернатор облдержадміністрації Андрій Шишацький, повідомляє УНІАН.

Він припустив, що цю посаду можуть обійняти Ігор Коваль або Андрій Федорук, які були заступниками глави облради, а також "ціла низка доволі досвідчених і підготовлених голів депутатських комісій".

Губернатор не зміг назвати дату наступної сесії облради, на якій обиратиметься голова, тому що багато депутатів нині у відпустці, а для легітимності даного рішення потрібно не менш як 50% їх присутності.

"Зараз ми спільно з апаратом Донецької облради вивчатимемо, де перебувають депутати, аби сесія була легітимною, щоб само голосування було легітимним. Адже питання виборів передбачають понад 50% присутніх депутатів загальної кількості обраних", - пояснив Шишацький.

При цьому він додав: "Тому сесія може бути як у найближчі 10 днів, так і через півтора - два місяці після закінчення сезону відпусток. Ми зацікавлені, щоб сесія пройшла поза всякою підозрою".

Як відомо, 12 липня 2011 року у зв`язку з призначенням Шишацького, який обіймав посаду голови Донецької облради, на посаду голови Донецької облдержадміністрації, виконувачем обов`язків голови облради призначено Федорука.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування