У "Регіонах" впевнені, що Тимошенко ночами читає Шекспіра

Понеділок, 18 липня 2011, 23:09

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко навмисне затягує розгляд кримінальної справи в Печерському райсуді Києва.

Таку думку озвучила депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко в ефірі 5 каналу.

"Захист робить все, щоб до цього суду не було ніякого серйозного ставлення. Щоб це виглядало як фарс, як шоу, як спектакль, як завгодно", - заявила вона.

"Захист, мені здається, взагалі ночами читає Шекспіра "Весь світ театр" і ніхто не читає насправді томи кримінальної справи, кажучи про те, що ось, мовляв, ми не встигаємо. Якщо міняти щотижня адвокатів, як костюми, звичайно захист не встигатиме", - зазначила "регіонал".

Бондаренко уточнила, що в Кримінальному та Кримінально-процесуальному кодексі "не визначено, на жаль, граничну кількість адвокатів, яку ти можеш протягом судового процесу змінювати".

"Ось пані підсудна і забавляється. На цьому тижні у неї один адвокат, наступного буде другий", - зазначила депутат.

"Все це робиться, як мені бачиться, з позиції того, щоб відтягнути вже розгляд справи по суті, щоб кожен новий адвокат ознайомився зі справою, щоб цей процес тягнувся до нескінченності", - заявила вона.

"По всій видимості, є якийсь сценарій: дотягнути цей кримінальний процес, наприклад, до виборів, а потім піти в депутати, і сказати, що от у мене депутатська недоторканність. І представити це як подальшу розправу над людиною, яка пройшла в парламент", - уточнила Бондаренко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...