Екс-адвокат Пукача пропонує Тимошенко свої послуги

Вівторок, 19 липня 2011, 08:31

Колишній адвокат Олексія Пукача Олег Мусієнко пропонує свої адвокатські послуги Юлії Тимошенко.

Про це йдеться у його відкритому листі до Тимошенко, надісланому "до засобів масової інформації України, Європи та світу".

"Вражений Вашою твердістю і мужністю в протистоянні неправедному, несправедливому Печерському районному судові міста Києва! (…) Повністю виправдовую Вашу правову позицію по відношенні до судді Кірєєва та складу суду", - заявляє Мусієнко.

"Пропоную Вам свою правову допомогу і стверджую, що цей неправедний суд і зухвале, замовне та надумане звинувачення Вас у скоєнні кримінального злочину, можливо і треба розбити із використанням національного законодавства, чинних Постанов Пленуму Верховного Суду України та Основного Закону нашої держави", - пропонує він.

"В цьому разі жодної необхідності звертатися за допомогою до іноземних фахівців нема", - наголошує колишній адвокат Пукача.

Він запевняє Тимошенко: "Жоден вітчизняний правозахисник не має такого практичного досвіду розслідування кримінальних справ, а з 1994 року – практичного досвіду руйнування вже розслідуваних кримінальних справ "на замовлення", який маю я – колишній військовий прокурор-криміналіст ЗабВО, а з 1994 року – незалежний адвокат".

"Жоден з них не має такого досвіду спілкування з СБУ, Генпрокуратурою, Секретаріатом та Адміністрацією президента України і Конституційним Судом, який маю я", - додає Мусієнко.

За його словами, цей досвід має бути використаний не тільки для захисту Тимошенко, "але і в загальнонаціональному масштабі для вже давно назрівшого реформування правоохоронної системи".

"Маю виважену та впевнену стратегію і тактику Вашого успішного захисту. Гарантую результативність своєї роботи по Вашій справі. Інші подробиці та деталі – при наявності зацікавленості та укладенні угоди на захист", - зазначає Мусієнко екс-прем’єру.

Підписується він як генеральний директор "Української юридичної компанії".

Як відомо, Мусієнко був адвокатом Пукача, якого звинувачують у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе. Однак Пукач відмовився від його послуг.

Юлії Тимошенко суддя Печерського райсуду Києва Родіон Кіреєв 18 липня відмовив у залученні до її захисту 2-х представників американських компаній, але допустив до захисту 2-х українських адвокатів - Олександра Плахотнюка і Миколу Сірого.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування