Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичу замовили артистів на всі його гроші

Вівторок, 19 липня 2011, 15:11

Витрати на виступ артистів на дні народження Віктора Януковича склали близько 330 тисяч доларів.

Такі підрахунки приводить у своїй статті журнал Кореспондент.

За інформацією журналістів, 61-й день народження Віктора Януковича за розмахом поступався торішньому ювілеєві, що прогримів на всю країну.

"Так, роль господарки вечора Януковича довірили скандальній світській левиці Ксенії Собчак, чиї гонорари за участь у таких заходах івент-агентства оцінюють у $ 30-100 тис. Її партнерами були Валдіс Пельш (від $ 13 тис.) і Володимир Зеленський зі студії 95 Квартал (гонорари Кварталу — від $ 30 тис., гонорар особисто Зеленського — від $ 10 тис.)", - пише журнал.

Також гостей Януковича тішили співом російські зірки Олександр Сєров і Юрій Антонов ($ 30-60 тис. за виступ) і українські — Таїсія Повалій (від $ 40 тис.) і Потап з Настею Каменських (від $ 30 тис.).

Вечірка Януковича проходила на кримському узбережжі, на держдачі № 3 під Ялтою. Там для іменинника і його друзів накрили столи в скляному павільйоні у вигляді намету з розсувним дахом, побудованому ще в 1973-му за розпорядженням Леоніда Брежнєва як зал для переговорів.

Хто оплатив вечірку президента і концертну програму, "Кореспондентові" з'ясувати не удалося. Прес-секретар глави держави Даркя Чепак на питання відповісти не змогла, заявивши, що ця інформація не в її компетенції.

Не надала поки інформації і прес-служба адміністрації президента. А екс-голос Януковича Ганна Герман повідомила, що сама у відпустці і до фінансових питань відношення не має.

Видання нагадує, що відповідно до декларації президента його дохід торік склав 920,3 тис. грн. (375,7 тис. грн. зарплата і 544,6 тис. грн.— дивіденди і роялті), що складає близько $ 115 тис. Трохи більше, $ 130 тис., Янукович зібрав на банківському рахунку.

"І навіть якщо припустити, що президент майже нічого не витрачає на життя, усіх його особистих грошей вистачило б тільки на оплату артистів", - пише видання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...