Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Могильов похвалився Януковичу, що встановив убивцю

Вівторок, 19 липня 2011, 15:16

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов під час зустрічі з президентом Віктором Януковичем у Криму доповів про хід розслідування низки резонансних справ. 

Керівник МВС поінформував Януковича, що правоохоронці інтенсивно працюють над розслідуванням справи про зникнення харківського журналіста Василя Климентьєва, повідомляє прес-служба президента.

Міністр також повідомив, що міліція вже встановила особу вбивці одеського бізнесмена Олександра Коробчинського, і правоохоронні органи вживають заходів щодо затримання злочинця. 

За словами Могильова, правоохоронці нині активно розслідують резонансні вбивства, які сталися в АР Крим. 

Глава держави у розмові з Міністром внутрішніх справ наголосив, що триматиме на контролі хід розслідування усіх резонансних справ.

Як відомо, в січні 2011 року в Одесі невідомий чотирма пострілами стріляв у бізнесмена і політика Олександра Коробчинського, який восени балотувався на посаду мера і зайняв третє місце. Коробчинського прооперували, але той помер від поранень.

Головний редактор харківського тижневика "Новий стиль" Климентьєв зник 11 серпня 2010 року, і його місцезнаходження донині невідомо.

Колеги вважають, що зникнення журналіста могло бути пов'язано з його професійною діяльністю.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...