Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокати Тимошенко кличуть журналістів знайомитися з матеріалами справи

Вівторок, 19 липня 2011, 17:17

Колишній захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко запросив журналістів бути присутніми під час ознайомлення адвокатів з матеріалами "газової справи".

Про це він сказав на прес-конференції у вівторок у Києві.

"Я вповноважений своїми колегами запросити всіх представників ЗМІ в четвер, починаючи з 9 години ранку й до 6 години вечора прийти до Печерського районного суду і бути присутнім під час ознайомлення захисниками Тимошенко з матеріалами кримінальної справи. Для того, щоб надалі не було ніяких інсинуацій із цього приводу", - сказав Власенко.

"Якщо в когось є бажання в цей же час, починаючи з 10 години ранку до 18:00, хтось з журналістів може приїхати на Турівську, 15 (офіс партії "Батьківщина") і взяти участь у процесі ознайомлення з матеріалами справи", - додав він.

"Тому, якщо в когось є бажання - ласкаво просимо!", - сказав депутат.

У свою чергу адвокат Тимошенко Микола Сірий висловив жаль із приводу того, що суд надав новим захисникам екс-прем'єра лише три доби для ознайомлення з матеріалами справи.

"З ранку я ознайомився з 50 сторінками тексту й планую ознайомитися до кінця дня з адекватною кількістю - до 100-130 сторінок", - сказав він.

Ще один адвокат Тимошенко Олександр Плахотнюк підкреслив, що захист екс-прем'єра має намір звернутися до суду із клопотанням про надання додаткового часу на ознайомлення з матеріалами справи.

"Природно, весь цей час ми будемо знайомитися з матеріалами... Але, повірте, самі себе перестрибнути ми не можемо... Ми не встигнемо ознайомиться з усіма матеріалами", - сказав Плахотнюк.

На прес-конференції були продемонстровані папки з матеріалами "газової справи". За словами захисників, у них близько 5 тис сторінок.

Інтерфакс

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування