Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справу Гриценка передали до суду

Вівторок, 19 липня 2011, 19:14

Прокуратура Криму передала в Апеляційний суд кримінальну справу проти колишнього глави Верховної Ради Криму Анатолія Гриценка.

Про це повідомляє "Радіо "Свобода" з посиланням на прокуратуру.

Гриценка, який також був обраний депутатом кримського парламенту від фракції Партії регіонів, обвинувачують в перевищенні влади під час перебування на посаді глави Ленінської райдержадміністрації.

Спікера кримського парламенту, зокрема, обвинувачують у перевищенні влади під час виділення земель комерційному підприємству, що спричинило втрати лісогосподарського виробництва в розмірі майже 370 тисяч гривень та порушенні встановленого порядку виплати матеріальної допомоги на суму 46 тисяч гривень.

Його також обвинувачують у вчиненні дій щодо протиправного припинення військовому радгоспу "Азовський" права користування земельною ділянкою площею 4,8 тисячі гектарів, що завдало збитків на суму більш як 24,6 мільйона гривень.

Матеріали розслідування спрямували в суд для визначення підсудності.

Як відомо, 21 січня прокуратура Криму порушила проти Гриценка кримінальну справу за підозрою в незаконному вилученні 4,8 тисячі гектарів землі радгоспу.

24 січня колишнього спікера Ради Криму затримали.

Гриценко очолював посаду голови Ради Криму двічі: з лютого 1997 по квітень 1998 року і з травня 2006 по березень 2010 року. Головою Ленінської райадміністрації він працював із січня 2001 по липень 2005 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування