Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міськрада стала на захист Тимошенко

Середа, 20 липня 2011, 17:02

Депутати Львівської міськради висловили глибоке занепокоєння та повну незгоду з політичними процесами, що відбуваються в Україні.

Про це йдеться в заяві, оприлюдненій представниками партії "Пора" у Львівській міськраді, яку підтримала більшість депутатів, повідомляє Zaxid.net.

"Наше хвилювання і справедливе обурення викликають факти використання правлячим режимом судової гілки влади для боротьби з політичними опонентами. Тотальне переслідування представників опозиції стає фірмовим стилем діючої центральної влади", - зазначили депутати.

"Уся країна є свідком жорстокої політичної розправи над одним із лідерів суспільної довіри Юлією Тимошенко. Цинічний спосіб провадження судового процесу, у якому Тимошенко фактично позбавлена свого конституційного права повноцінно захищати себе викликає справедливе обурення українців та світового співтовариства", - йдеться у заяві.

"Ми звертаємося до світового співтовариства, до компетентних міжнародних організацій із щирим проханням використати свій вплив та авторитет, щоб нагадати керівництву України про необхідність дотримання демократичних норм", - зазначили львівські депутати.

Вони звернулися до усіх місцевих рад України із закликом підтримати дане звернення.

"І, головне, ми звертаємось до всього українського народу із закликом: "Не будьте байдужими!" і "Не бійтесь!". Нас – мільйони, а їх – одиниці. Тому час справедливості настане", - йдеться у заяві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування