Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чепак стверджує, що туалетів із дорогоцінними каменями в Януковича нема

Четвер, 21 липня 2011, 09:48

Прес-секретар президента Дарина Чепак спростовує, що санвузол у резиденції "Межигір’ї" інкрустований напівкоштовним камінням.

"Інформація, опублікована AFP, не відповідає дійсності", - заявила вона в коментарі для "Сегодня".

"Жодних туалетів із дорогоцінними каменями в будинку президента немає. Як і немає якоїсь незвичайної розкоші", - запевнила Чепак.

"Після того, як фото будинку Януковича були опубліковані, поширення такої інформації, тим більше з посиланням на неназвані джерела, просто суперечить здоровому глузду й нагадує брудні політичні технології", - додала вона.

А джерело в оточенні Януковича сказало: "Поява цих пліток - просто чорний піар у зв'язку з посиленням боротьби з корупцією, яку веде наш президент, а також у зв'язку з посиленням політичної боротьби в країні".

Раніше французьке інформагентство Франс-Пресс (АFР) з посиланням на свої джерела повідомило, що санвузол у резиденції президента Віктора Януковича "Межигір’я" прикрашений напівкоштовним камінням і обійшовся у 350 тисяч євро.

Автор новини, журналіст агентства France Press Ганна Цуканова, пояснила "Сегодня": "Ми не маємо звички писати інформацію, яка викликає в нас сумніви. Ми ж не стверджуємо, що ми це бачили (санвузол), ми говоримо, що джерела нам це сказали".

Янукович стверджував, що йому на території резиденції "Межигір’я" належить тільки один будинок і прилегла до нього невелика територія, а інша територія резиденції нібито належить приватним структурам і до Януковича відношення не має.

Минулого місяця президент запросив декількох журналістів у "Межигір’я", але показав їм у резиденції лише один невеликий будинок, залишивши без уваги основний 5-поверховий маєток.

Янукович уже декілька років уникає відповідей на запитання з приводу цього розкішного дому, хоча один раз проговорився в Німеччині, що саме він побудував цей "клубний будинок".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...