Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТівці не квапляться показувати свої статки

Четвер, 21 липня 2011, 13:36

Депутати від БЮТ затягують з публікацією своїх декларацій про доходи.

Про це повідомляє прес-служби руху "Новий громадянин" з посилання на "Владометр".

"28 травня Микола Томенко поінформував про рішення фракції БЮТ, за яким всі її члени мають опублікувати свої декларації на особистих, фракційних або партійних сайтах. Це мало позбавити Апарат Верховної Ради необхідності копіювати ці декларації на кожну вимогу", - йдеться у повідомленні.

"Однак, коли місяць потому громадська організація "Центр UA" звернулася з проханням прокоментувати прогрес у цьому напрямку, представник фракції БЮТ Тарас Пастушенко у телефонній розмові повідомив, що…фракція такого рішення не приймала", - зазначили у русі.

Водночас декілька депутатів БЮТ, зокрема Андрій Шевченко, у приватній розмові підтвердили, що таке рішення фракції справді є.

За даними руху, наразі 10 зі 105 членів фракції виконали рішення, озвучене Томенком.

"Ще 27 депутатів не можна звинуватити у закритості, оскільки вони оприлюднили свої декларації руками журналістів чи громадських активістів", - йдеться у повідомленні.

"Однак про офіційні доходи 2/3 БЮТівців жодної інформації досі знайти не вдалося", - зазначили у русі. Всього не оприлюднили свої декларації 69 БЮТівців.

"Цікаво, що такий стан речей не заважає цим депутатам виступати палкими поборниками відкритості фінансів чиновників", - йдеться у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...