Представник "Пори" відхрещується від провокацій проти Тимошенко

Четвер, 21 липня 2011, 13:56

Керівник департаменту регіональної політики партії "ПОРА" Дмитро Мирошниченко заперечує свою причетність до акції "Тимошенко - до відповіді".

Про це він заявив у коментарі "Українській правді" у четвер.

"Про акції, які зараз відбуваються, я знаю не більше, ніж інші", - сказав він.

"Як я розумію, є людина, що має таке ж ім'я або прізвище, як у мене", - сказав він.

"Може, десь відбувся якийсь системний збій або помилочка, і от мене прив'язали. Це моє припущення", - сказав Мирошниченко.

"Я абсолютно ні до яких акцій зараз не відношуся. Я зараз займаюся просто бізнесом - деревообробкою. У цей момент я в Івано-Франківську", - додав він.

У той же час Мирошниченко підтвердив, що знає організаторів акції "Тимошенко - до відповіді".

"Я людей цих знаю понад рік - що Рому (Федчука - активіста податкового Майдану), що Пашу (Целовальникова) - десь понад рік. Ми колись брали участь в інших спільних акціях. Але я не можу зрозуміти, навіщо вони тепер розповідають про те, що були якісь відносини з ними", - сказав він.

Мирошниченко нагадав, що раніше на Facebook у бютівця Віктора Уколова, "з'явилася якась фотографія якоїсь людини".

"Під фото підпис, що це я. Потім Уколов його чомусь видалив. Я просто не можу зрозуміти, кому це потрібно", - сказав Мирошниченко

Як повідомлялося раніше, активіст акції спрямованої проти екс-прем'єра "Тимошенко - до відповіді" Павло Целовальников розповів, що Мирошниченко був куратором і посередником між організацією й офісом Партії регіонів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування