Гриценко звинувачує міністра оборони в спробі захоплення санаторію

Четвер, 21 липня 2011, 17:26

Депутат Анатолій Гриценко звинувачує міністра оборони Михайла Єжеля у спробі "рейдерського захоплення" Сакського санаторію.

"Наказ №415 від 15 липня 2011 року, яким ліквідується "Сакський центральний військовий клінічний санаторій ім. М.І.Пирогова", це фактично схема рейдерського захоплення", - вважає Гриценко, якого цитує прес-служба.

Він розповів, що даним наказом ліквідується юридична особа – державне підприємство Міністерства оборони України "Сакський центральний військовий клінічний санаторій ім. М.І.Пирогова", а всі його фонди, оборотні кошти і цінності передаються іншому державному підприємству МО – "Укрвійськурорту", яке крім назви немає жодного відношення до медицини і курортної діяльності.

Народний депутат нагадав, Сакський санаторій – найкращий не лише у оборонному відомстві, а й серед санаторіїв по всій країні.

За його словами, за підсумками минулого року Сакський санаторій отримав всеукраїнський диплом підприємства №1 у сфері санаторно-курортної діяльності. Цей лікувальний заклад також отримав премію за сумлінну сплату податків серед усіх санаторіїв країни.

"З часів Афганської війни всі поранені проходили лікування саме тут, де, завдяки військовим медикам, їм було збережено здоров’я та життя. Сьогодні ці ж працівники повертають багатьом жінкам радість народження дитини, лікуючи їх від безпліддя. На території у 22 гектари навіть без виходу до моря проходять лікування близько 15 тисяч осіб на рік", - наголосив Гриценко.

Враховуючи усе вищезгадане, він вимагає від прем’єр-міністра Азарова негайно прийняти рішення уряду і скасувати наказ міністра оборони №415.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування