Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат жертви Ландіка: мирова - один з варіантів

Четвер, 21 липня 2011, 21:39

Мирова, між екс-депутатом Романом Ландіком і побитою ним Марією Коршуновою, лише один з варіантів вирішення конфлікту.

Про це повідомив адвокат потерпілої Ігор Зазімкін в ефірі 5 каналу, коментуючи інформацію про те, що дівчина готова йти на мирову.

За його словами, Коршунова "все ще проходить курс лікування".

"Передбачається один із сценаріїв можливого врегулювання конфлікту. Оскільки ще на даний час люди не виходили з конкретною пропозицією, тому не виключається можливість мирного врегулювання конфлікту", - зазначив він.

При цьому адвокат уточнив, що розмір моральної або матеріальної шкоди буде уточнений "після закінчення лікування, коли здоров'я буде відновлено".

"Не було ніяких контактів, переговори не проводилися", - підкреслив він.

Зазімкін заявив, що не розглядає варіант закриття кримінальної справи "оскільки є всі підстави для порушення кримінальної справи".

"Справу порушено, і за такою статтею справу просто так не припиняють. У будь-якому випадку це буде передано суду, але тут будуть питання про тяжкість злочину", - уточнив адвокат.

При цьому, він не зміг уточнити, яке покарання загрожує Ландику.

Як відомо, 4 липня близько третьої години ночі в приміщенні ресторану "Баккара" в Луганську Ландік побив дівчину. Скандальне відео з камер спостережень потрапило в інтернет.

Роман Ландік є сином народного депутата від Партії регіонів Володимира Ландіка. Останній пригрозив журналістам судовими позовами за те, що вони оприлюднили інформацію про інцидент.

7 липня щодо Ландіка було порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого частиною 3 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу.

Пізніше Ландіка затримали під Краснодаром (Росія).

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування