Люди з акції проти Тимошенко скаржаться, що їм не платять гроші

П'ятниця, 22 липня 2011, 12:29

Учасники акції від Загальновійськового Союзу Олега Калашнікова скаржаться, що їм не виплачують гроші за участь у акціях.

Про це журналістам розповіла у п'ятницю пенсіонерка Тетяна Лісовик.

За її словами, у п'ятницю 15 липня вона працювала на акції на роздачі листівок, за що їй мали заплатити 90 гривень із розрахунку 15 гривень на годину.

"Мені дали жетон, за яким я мала отримати кошти, але мені сказали, що грошей немає, і запропонували прийти пізніше", - розповіла вона.

фото з Facebook бютівця Олександра Сочки 

"А в понеділок мені сказали, що віддадуть лише 80 гривень, але я і в понеділок відпрацювала ще дві години", - розповіла пенсіонерка.

За словами пенсіонерки, у понеділок її "прибрали з акції за те, що вона насмілилася вимагати оплати".

"Зрештою, мені зараз залишилися винні 40 гривень, але враховуючи мою пенсію у 730 гривень – для мене це суттєві кошти", - зізналась жінка.

 

"Я насправді проти Тимошенко, але я могла за своєї ініціативи постояти тут кілька годин і піти, а не працювати тут цілий день за "спасибі". Я знаю, що людей кидають на гроші з обох боків", - додала вона.

Разом із тим, організатори акції з боку Калашнікова заперечили твердження жінки, сказавши що вони є громадською організацією, у якої немає коштів для того, щоб платити учасникам акції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News