Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко буде судитися з "кілером" Омельченком

Понеділок, 25 липня 2011, 15:27

Заяви екс-мера Києва Олександра Омельченка із звинуваченнями на адресу Віктора Ющенка будуть оскаржені в судовому порядку.

Про це заявила прес-секретар третього президента Ірина Ванникова.

За її словами, слова Омельченка в інтерв’ю "Дзеркалу тижня" від 23 липня цього року абсолютно не відповідають дійсності.

"Неправдиві звинувачення Омельченка є черговою спробою інформаційного кілерства проти Ющенка. Очевидно, виконавці цієї диверсії в такий спосіб намагаються не допустити відновлення довіри громадян до Віктора Ющенка і партії Наша Україна" незадовго до нових парламентських виборів", - заявила вона..

Ванникова зазначила, що передача в оренду приміщення "Українського Дому" та інших згаданих установ є неможлива, оскільки це – державні об’єкти, які перебувають в прямому підпорядкуванні Державного управління справами Адміністрації Президента України.

Також Ванникова нагадала, що будинок на Грушевського, 9а було збудовано під час керівництва мера Києва Олександра Омельченка ще до того, як Віктор Ющенко став президентом.

"Саме через протести киян проти 22-поверхової забудови в історичному центрі столиці, Ющенко доручив правоохоронним органам провести перевірку законності цього будівництва. Однак в той час Генпрокуратура виступила на захист забудовника", - заявила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування