У ПЕЧЕРСЬКОМУ СУДІ СТАЛАСЯ СУТИЧКА

Понеділок, 25 липня 2011, 20:46

У залі суду, де розглядається справа проти Юлії Тимошенко, відбулася сутичка між БЮТівцями та бійцями підрозділу "Грифон".

Це сталося після того, як суддя попросив співробітників "Грифону" вказати йому на порушників порядку і правоохоронці показали на БЮТівця Андрія Кожем'якін, який на задньому ряді керував оплесками присутніх у залі депутатів на підтримку Тимошенко.

Після того, як Кожемякін піднявся, за ним піднялися всі присутні БЮТівці і почали вигукувати образи на адресу Кірєєва. Після зауваження Кожем'якіну, Кірєєв дозволив всім сісти на місця.

Однак він ще раз попросив піднятися БЮТівця Юрія Прокопчука та ухвалив рішення видалити його з зали. У той же час депутати від БЮТ просили Прокопчука не залишати залу.

Кірєєв оголосив перерву на 20 хвилин, щоб представники міліції видалили його. Після оголошення перерви до зали зайшов посилений наряд підрозділу "Грифон".

На захист Прокопчука кинулися його однопартійці. В результаті між ними відбулася сутичка. Учасники сутички поваляли меблі в залі суду, а Прокопчук був видалений з зали.

Відео надане прес-службою БЮТ

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування