Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зниклий депутат-регіонал може переховуватися від кредиторів

Четвер, 28 липня 2011, 10:28

Машина депутата міськради Сімферополя й директора КП "Сімекологія" Романа Данченка, який понад 2 тижні тому зник без вісті, знайдена у дворі одного з будинків міста.

"Авто "Ауді А6" було зачинене, всередині її жодних слідів народного обранця", - повідомили газеті "Сегодня" у центрі зв’язків із громадськістю ГУ МВС у АР Крим.

"Виявив машину й викликав міліцію місцевий мешканець, який бачив оголошення про розшук по телевізору й запам'ятав дані", - додали у відомстві.

Правоохоронці зараз роблять поквартирний обхід у пошуках свідків, оглядають прилеглу лісосмугу.

У головкомі міліції повідомили, що кримінальну справу за фактом зникнення Данченка будуть вести ще близько півтора місяців, але термін продовжать, якщо з'являться нові обставини.

З’явилася версія, що 36-річний Данченко переховується від кредиторів, які дали йому в борг великі гроші, адже останнім часом депутат нібито бідував і заробляв на життя приватним візництвом.

Його колеги не спростовують і не підтверджують цю версію.

У Кримській республіканській організації Партії регіонів, за чиїм списком Данченко пройшов у міськраду, нових подробиць зникнення не знають.

"Я думала, його вже знайшли", - здивувалася заступник голови КРО й депутат Сімферопольської міськради Світлана Косарич.

"А в партії ми це питання не обговорювали, тому що він не настільки значимий партієць, справи якого вартувало б виносити на загальне обговорення", - додала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування