Екс-урядовець підтвердив, що Тимошенко виписала свою директиву

Четвер, 28 липня 2011, 18:35

Реквізити директив, підписаних екс-прем'єром Юлією Тимошенко, свідчать про те, що цей документ є саме директивами прем'єр-міністра, а не уряду.

Про це заявив колишній начальник управління документального забезпечення секретаріату Кабінету Міністрів Василь Павлюк під час допиту в Печерському суді, повідомляє персональний сайт Тимошенко.

"На рішеннях уряду не ставиться велика гербова печатка. Саме така, яка стоїть на цьому документі", - сказав Павлюк.

За його словами, рішення Кабміну, як колегіального органу, супроводжуються штампами "Схвалено на засіданні Кабінету Міністрів України" або "Затверджено Кабінетом Міністрів" з номером і датою протоколу засідання.

"Тоді чітко зрозуміло, що це документ, який затверджений колегіальним органом. А тут натяків на те, що цей документ (доручення Тимошенко голові "Нафтогазу") затверджувався колегіальним органом, я не вбачаю", - пояснив свідок.

Як відомо, Генпрокуратура інкримінує Тимошенко те, що вона підписала директиви Кабміну на укладення газових контрактів між "Нафтогазом" та "Газпромом", на що не мала повноважень згідно з Законом "Про Кабінет Міністрів" та регламентом Кабміну.

Сама Юлія Тимошенко стверджує, що підписала не директиви уряду, а своє особисте доручення керівнику "Нафтогазу".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування