Гриценка судитимуть в Запоріжжі

П'ятниця, 29 липня 2011, 19:14

Екс-спікера кримського парламенту Анатолія Гриценка судитимуть за межами Криму.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Криму, передає УНІАН.

Як відомо, Гриценка звинувачують у перевищенні влади й зловживанні нею на посаді керівника Ленінської райдержадміністрації (2001-2005 роки), що завдало близько 25 мільйонів гривень збитків.

"Вищий спеціалізований суд України із розгляду кримінальних і цивільних справ передав справу до Апеляційного суду Запорізької області", - йдеться в повідомленні.

Запорізький суд має визначити підсудність - тобто суд першої інстанції на території області, який розгляне справу Гриценка.

Як відомо, Гриценка було затримано 24 січня. Центральний райсуд Сімферополя 27 січня обрав екс-спікеру запобіжний захід у вигляді арешту.

Прокуратура 18 липня направила справу Гриценка до Апеляційного суду Криму для визначення підсудності, він передав її до Вищого спецсуду України.

Гриценка звинувачують у протиправному припиненні військовому радгоспу "Азовський" права користування ділянкою площею 4,8 тисяч га, в перевищенні влади при виділенні земель комерційному підприємству і в порушенні порядку виплати матеріальної допомоги.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News