Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пенсійна реформа затягується

Субота, 30 липня 2011, 15:22

Пенсійна реформа не набере чинності 1 вересня, як передбачав проголосований 8 липня закон.

Джерело у Верховній Раді повідомило "Інтерфакс-Україна", що спікер Володимир Литвин не може підписати закон про пенсійну реформу до розгляду парламентом проекту постанови, яким пропонується скасувати цей закон.

"Литвин не підпише закон про пенсійну реформу, щоб направити його на підпис президенту країни доти, поки не буде вирішено питання з проектом постанови, внесеним депутатами Ольгою Боднар та Юрієм Кармазіним", - заявило джерело.
 
За його словами, проект постанови, яким пропонується скасувати прийнятий закон, повинен бути спочатку розглянутий регламентним комітетом Верховної Ради і за його рішенням запропонований на голосування на сесію парламенту.

Кармазін раніше мотивував необхідність скасування закону про пенсійну реформу порушенням процедури його розгляду в другому читанні - була порушена стаття Конституції, яка передбачає особисте голосування депутатів за рішення Ради.

Як відомо, в даний час народні депутати перебувають на канікулах. Чергова сесія українського парламенту відкриється 6 вересня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування