Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: Якщо зараз думати "моя хата з краю", завтра ми будемо жити в зоні

Середа, 10 серпня 2011, 15:51

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявляє, що Україні зараз потрібна допомога сильних демократичних держав.

Про це вона сказала у відеозверненні у перерві у засіданні Печерського суду у середу.

Тимошенко подякувала за підтримку всім країнам, їхнім лідерам, парламентам, українській діаспорі і окремим об'єднанням, які висловили їй підтримку.

 

 

Вона переконана, що уряди демократичних країн допомагають Україні, оскільки розуміють, що "країна зараз опинилася на межі: або вона звалиться в повний авторитаризм, який межує з диктатурою, або ми все ж таки будемо здатні вийти з цього".

"Я думаю, що якраз всі, хто сьогодні робить заяви, в першу чергу, думають про майбутнє України і захищають Україну. Я їм безмежно за це вдячна, тому що Україні сьогодні потрібна допомога сильних демократичних держав", - сказала Тимошенко.

Вона також вважає, що зараз настав вирішальний момент і для українського суспільства.

"Якщо зараз частина українського суспільства буде відмовчуватися – не по відношенню до мого арешту, а по відношенню до руйнації ключових засад побудови демократичної країни, якщо хтось захоче відчути, що його хата з краю, то потім ми всі будемо жити не у вільній країні, а в зоні, яка жодній людині щастя принести не зможе", - сказала Тимошенко.

"Тому сьогоднішня боротьба – не за звільнення Тимошенко, а за звільнення України від окупації, від мафії, корупції, несправедливості, жорстокості, беззаконня", - додала вона.

Українська правда

Відео записане прес-службою Тимошенко

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування