Наметове містечко Тимошенко знесуть цієї ночі?

Середа, 10 серпня 2011, 16:06

У фракцiї "БЮТ-Батькiвщина" допускають демонтаж наметового мiстечка бiля Печерського райсуду Києва в нiч iз середи на четвер.

Про це розповiв журналiстам на брифiнгу бiля суду депутат Юрiй Одарченко, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За його словами, у середу до наметового мiстечка приходили судовi виконавцi.

"Сьогоднi вони намагаються скласти акт, щоб мати пiдстави для знесення наметового мiстечка", - сказав депутат.

Вiн додав, що пiсля складення акта буде вiдповiдний припис, i вже вночi, "можливо, будуть намiри це (знести мiстечко) зробити".

Одарченко також наголосив, що в середу мiлiцiонерiв бiля наметового мiстечка значно бiльше, нiж у день, коли вiдбувалося попереднє засiдання.

"Тому, я думаю, є намiри знести цей осередок протесту бiля Печерського суду", - зазначив вiн.

Наразi близько 60 автобусiв "Беркута" стоять на вулицях Богдана Хмельницького, обабiч Хрещатика навпроти Печерського суду, а також чотири автомобiлi для перевезення в'язнiв i кiлька мiлiцейських машин.

У наметовому мiстечку, крiм наметiв-приймалень депутатiв, встановлено двi громадськi приймальнi лiдера "Фронту змiн" Арсенiя Яценюка, лiдера Народного руху України Бориса Тарасюка, лiдера депутатської групи "За Україну" В'ячеслава Кириленка та голови партiї "Громадянська позицiя" Анатолiя Гриценка.

У таборi прихильникiв Тимошенко наразi перебувають щонайменше 200 осiб, у таборi Загальновоїнської спiлки України - до 100 осiб.

Обстановка в наметовому мiстечку спокiйна, грає музика, учасники акцiї декламують вiршi.

Як відомо, Окружний адмiнсуд Києва заборонив масовi акцiї бiля Печерського суду.

Водночас у партiї "Батькiвщина" заявляють, що подали апеляцiю на вердикт суду. Крiм того, стверджують у партiї, вони мають 10 днiв на виконання рiшення суду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News