Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко назвали історію з грабіжником "провокацією"

Четвер, 11 серпня 2011, 13:43

Один з мітингувальників біля Печерського суду затриманий за грабіж.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"До чергової частини Шевченківського райуправління внутрішніх справ столиці надійшло повідомлення про те, неподалік від Головпоштамту зловмисники зірвали з громадянина срібний ланцюжок", - йдеться у повідомленні.

На місці події працівників міліції зустрів 36-річний мешканець Житомирської області, який став жертвою пограбування.

Він пояснив, що деякий час тому невідомий громадянин під загрозою застосування фізичного насильства відібрав у нього срібний ланцюжок та мобільний телефон.

"При відпрацюванні прилеглої до місця скоєння злочину території працівники міліції затримали зловмисника. Ним виявився 25-річний житель Кіровоградської області.

Молодик пояснив, що нещодавно приїхав до столиці з метою заробити", - зазначили у МВС.

"Пристойним заробітком, на думку затриманого, мала стати участь у пікетах прихильників Юлії Тимошенко. За словами парубка, він проживав в агітаційному наметі з написом "Кіровоград", розташованому поруч із Печерським райсудом столиці", - йдеться у повідомленні.

"За перебування у наметі хлопцеві щодоби виплачували 250 гривень. Однак, мабуть, ця сума видалася йому замалою, тому він вирішив "підзаробити" кримінальним способом", - наголосили у міліції.

Наразі молодика затримано, за фактом пограбування порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу.

Проте в "Батьківщині" цю інформацію спростовують, називаючи "черговою провокацією міліції, організованою на замовлення Партії регіонів".

Провокацією назвали і повідомлення про гроші, які начебто виплачують жителям наметового містечка.

"Очевидно, що в Партії регіонів, офіс якої вже кілька разів брали в облогу мобілізовані нею мітингувальники, яким не заплатили обіцяних грошей, просто не знають, що свідомі громадяни можуть виходити на мітинги та акції протесту за ідею", - наголошують бютівці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування